fotoresor fotoresa safariresor

Mall för skapa ett resmål (använd Clone på denna page)

Print Friendly, PDF & Email
 • Först till kvarn gäller. Intresseanmälan är EJ bindande.

  Vilket årtal vill du besöka resmålet? Sträcker sig resan över årskiftet väljer du de årtalet då resan avgår.

  Välj ett resmål du är intresserad av

  Kontaktuppgifter till medresenär 1
  Kontaktuppgifter till medresenär 2
  Övrig information

  Exempel: Google, Facebook, Mässa, Annons osv. Om du Googlade, uppge gärna vilken sökfras du använde.

  Var god vänta...

Lämna din intresseanmälan

Vi tar ett begränat antal gäster så gör din intresseanmälan idag för att garantera din plats.

Kunderna har ordet

 • Två veckor i Uganda med Annelie har varit helt underbart och fantastiskt!! Det är nästan svårt att sammanfatta den här resan. Vi är berörda på många sätt. Att se naturen och livet i Uganda är bara det en upplevelse. Flera tillfällen under resan tog Annelie oss hem till familjer och föräldralösa ungdomar som nu klarar sig själva med hjälp av sponsring. Det var så genuint och äkta. Fantastiskt att få komma hem till familjer, bli bjuden på te, kaffe från gården som de rostat och malt själva. Annelie har varit spontan och inlyssnande under hela resan. Hon är så kunnig och bjuder på sig själv dygnet runt. Alla platser och lodger som vi besökte var mycket bra och inget ställe var det andra likt. God mat överallt. Bilarna var alltid laddade med flaskvatten. Fina jeepar med kunniga och trevliga chaufförer/ guider. Alla våra djurmöten var så härliga. Givetvis var mötet med gorillorna och schimpanserna något alldeles extra men Lake Mburo och Kazingafloden glömmer vi inte heller i första taget. Vårt besök hos pygmeerna i Bwindi var mycket minnesvärt. Svårt att förstå det finns människor som fortfarande lever så primitivt. Farmers walk hos Ndali lodge kan jag också rekommendera. Den här resan är verkligen något utöver allt annat som vi upplevt tidigare. Första gången med Naturresor men absolut inte den sista.
  Caroline och Jörgen Bragnell, Motala
 • Besökte Uganda med NaturResor 2013 , mötet med schimpanserna kommer jag alltid minnas med värme i mitt hjärta
  Anneli Isaksson, Stockholm
 • Vill gärna tacka dig för en fantastisk resa.  Jag har fått uppleva en resa som har överträffat ALLA mina förväntningar. Det var värt vartenda öre. Om jag hade råd skulle jag vilja åka med er på alla era resor.
  Marianne Nilsson
 • Tack för ännu en fantastisk resa med många oförglömliga möten med djur och människor och miljöer !!
  Ulla Randén, Bohuslän
 • Fantastiskt Annelie! Både upplevelsen att se och att vara så nära. Men också din insats för att bevara dem och deras miljö.
  Stefan Svensson
 • Schimpansmötet vi fick förra året med Annelie ligger fortfarande på näthinnan. Tack Annelie för en super resa
  Anneli Isaksson, Stockholm
 • En fantastisk känsla att hälsa på dessa djur. Det var ett möte med ömsesidig respekt på ett anat sätt en jag mött andra djurarter absolut inget jag velat vara utan. Ta chansen den som kan och utnyttja även möjligheten till två besök hos Bergsgorillorna programmet är lagt så det är möjligt och det ökar upplevelsen.
  Mikael Roos, Lidingö
 • Sällsamma möten med de bedårande gorillorna - rekommenderas varmt. Tacksam för att jag fått lov att hälsa på en stund. Men även besöken hos schimpanserna och alla andra djur var helt fantastiska. Roligt har vi också
  Margareta Dahlgren
 • Jag måste börja med att säga att jag tycker att det var en helt otrolig resa, den var mycket mer än vad jag hade väntat mig!!! Som jag sa därnere, jag fick ju så mycket mer än gorillorna & det var ju egentligen bara dom jag åkte ner för att titta på. Allt det övriga var en rejäl bonus! Så jag är alltså JÄTTE-nöjd & tackar dig för en mysig resa, som jag nog aldrig glömmer!!!
  Lena Törnberg
 • Annelie, tusen tack för två fantastiska veckor i Uganda och ditt engagemang och arrangemang. Resan var så fylld av upplevelser att jag känner mig helt uppfylld ännu trots återgången till det normala vardagslivet i ett vintervitt och kylslaget Stockholm. Min dröm att få se gorillorna i de dimhöljda bergen har nu uppfyllts. Jag hade sett framför mig att jag skulle stå och titta på dem på avstånd (ungefär som om jag skulle vara på ett zoo) men det blev som en lek "Följa gorillorna". Gorillorna tog några tuggor, kollade oss lite och så tultade de vidare och vi följde efter. Men när de svingade sig upp i träden då stod vi vackert nedanför och kollade så de inte ramlade ner på oss. Lycklig var jag också över att få se de trädklättrande lejonen. Sent ska jag glömma de tre sötnosarna som sussade i trädet. Och så var det alla andra fantastiska natur- och djurupplevelserna som fyllde de två veckorna till oförglömlighet; de har också fått en liten plats i mitt hjärta. Ja, hela Uganda har fått en plats i mitt hjärta. Landet är inte likt något annat - men säg mig vilket land som är det... Och till alla medresenärer, vill jag framföra ett stort tack för trevlig samvaro; det var trevligt att resa med er. Hoppas vi ses en annan gång - på någon annan resa... Ha en riktigt god fortsättning på 2013! Hälsningar Viveca Lindfors
  Viveca Lindfors
 • Uganda är ett fantastiskt vackert land lagom varmt för oss nordbor. Förutom alla djur, med några sällsynta specialiteter som vi var inställda på, så träffade vi glada och vänliga ugandier var vi än kom.
  Klas
 • Uganda är ett fantastiskt vackert land lagom varmt för oss nordbor. Förutom alla djur, med några sällsynta specialiteter som vi var inställda på, så träffade vi glada och vänliga ugandier var vi än kom.
  Klas och Lilian Eriksson

Karta


Andra tittade också på dessa resmål


Translate »
Intresseanmälan