fotoresor fotoresa safariresor

Välkommen till mitt Bed and breakfast på västkusten

Hejsan, på sommaren har jag öppet mitt besökskontor som ligger i anslutning till min ekologiska gård. Här driver jag ett Bed & Breakfast på Västkusten som också är ett café och ett rökeri. Bed and Breakfast Västkusten kanske du tänker? Driver du inte en resebyrå? Jo, men på sommaren så vill jag vara hemma i Sverige och hålla fotokurser,träffa alla människor, ta hand om gården och träffa nya kunder.

Här på gården i har det hänt mycket i sommar. Trots vädret har vi haft fullt upp med cafégäster och övernattningar. Vi röker cirka 20 kilo lax och 20 kilo räkor varje dag. Kaninungarna växer så det knakar och våra ankor ruvar på sina ägg. Nu väntar vi spänt på ällingar vilken dag som helst.

Här kan ni också se delar av min senaste fotoutställning och prata med mig om våra resmål över en skål nyrökta räkor. Det är också här vi har våra evenemang och kurser som ni bokar via länkarna nedan.

Ta gärna en titt på vad som händer på gården på vår blogg. Klicka här för att komma till bloggen>>>

Ni är alltid välkomna att ringa till kontoret på 031 99 01 25.

// Annelie Utter

Translate »
Intresseanmälan